Termeni și condiții

Înregistrarea pe CruceOnline.com

Înregistrarea pe CruceOnline.com se poate face doar folosind un nume de utilizator unic și o adresă de e-mail.

Pentru a avea acces la serviciile CruceOnline.com, înregistrarea contului trebuie să fie confirmată prin accesarea link-ului primit prin e-mail. Neconfirmarea contului în termen de 30 de zile poate duce la ștergerea acestuia.

Utilizatorului îi este interzis să creeze conturi multiple, să își facă publică parola pentru CruceOnline.com sau să folosească contul în alte scopuri decât cele permise de CruceOnline.com.

Este interzisă orice încercare de fraudare sau întrerupere a bunei funcționări a sistemului CruceOnline.com.

Orice acţiune a utilizatorului efectuată pe CruceOnline.com este considerată ca fiind proprie. În cazul în care credeţi că contul dumneavoastră a fost compromis, vă rugăm să anunţaţi administratorii site-ului și să vă modificați parola.

Nerespectarea acestor condiții poate duce la suspendarea contului sau blocarea accesului la serviciile CruceOnline.com.

CruceOnline.com nu va face niciodată publică adresa de e-mail a utilizatorului.

CruceOnline.com va poate trimite e-mailuri de informare sau pentru suport.

Ștergerea contului poate fi efectuată doar contactând administratorii CruceOnline.com.

Profilul utilizatorului

Creeare unui cont pe CruceOnline.com implică creearea automată a unui profil public, vizibil oricui.

Informațiile personale (nume, data nașterii, sex, etc.) sunt afișate doar cu acordul utilizatorului, CruceOnline.com nu este răspunzător pentru eventualele daune sau prejudicii aduse prin publicarea acestora.

Datele profilului nu pot conține texte sau imagini protejate prin legea dreptului de autor (fără a avea permisiuni), cu conținut rasist, pornografic sau de orice altă natură care creează disconfort sau confuzii în cadrul comunităţii CruceOnline.com.

Profilul va conține statistici publice despre activitatea utilizatorului în cadrul site-ului CruceOnline.com.

Profilul poate conține și comentarii ale utilizatorilor CruceOnline.com. Utilizatorul are posibilitatea de a modera comentariile pentru profilul propriu.

Utilizatorului nu îi este permis să adauge comentarii abuzive, jignitoare sau spam în cadrul CruceOnline.com.

Nerespectarea acestor condiții poate duce la suspendarea contului sau blocarea accesului la serviciile CruceOnline.com.

Jocul de cruce online

Jocul CruceOnline este bazat pe regulamentul de cruce, disponibil în mod gratuit şi public.

Utilizatorul este obligat să respecte acest regulament și să citească instrucțiunile de utilizare ale jocului înainte de a-l folosi.

Comportamentul atât în cadrul jocului cât și pe chat, trebuie să fie civilizat fără a aduce jigniri altor utilizatori sau a crea o ambianţă neplacută.

Nerespectarea acestor condiții poate duce la suspendarea contului sau blocarea accesului la serviciile CruceOnline.com.

Încercăm să oferim utilizatorilor noştri o experiență cât mai plăcută pe CruceOnline.com, astfel vă rugăm să raportați administratorilor eventualele probleme ale sistemului CruceOnline.com pentru a fi rezolvate cât mai urgent.

Note finale

Accesul la site-ului CruceOnline.com este disponibil în mod public oricărei persoane. Serviciile oferite de CruceOnline.com sunt disponibile doar utilizatorilor înregistrați pe CruceOnline.com.

CruceOnline.com își rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile cu sau fără notificare în prealabil sau de a suspenda oricând serviciile pe perioadă determinată sau nederminată.

CruceOnline.com folosește cookie-uri pentru a vă menține conectat la contul de utilizator și pentru a vă salva anumite setări.

Întreg conținutul site-ului este proprietatea CruceOnline.com. Copierea sau folosirea materialelor de pe site (originale sau modificate) se poate face doar prin acordul explicit al CruceOnline.com.